Kattedamsvej 36, 9440 Aabybro
+45 4089 8108  |  info@time2fitness.dk


Den 1. marts overtages Time2fitness på Kattedamsvej af Rikke Hamann efter Maibritt Eriksen igennem en længere periode har været den ansvarlige for fitnesscenteret, men overdragelsen vil ikke få større betydning for centerets mange brugere, slår den nye ejer fast.

 Jeg ønsker ikke at lave om på de ting, som fungerer. I den periode, hvor Maibritt har stået for centeret, er der blevet opbygget en god stemning, hvor der er plads til alle, og den stil ønsker jeg at fortsætte, fortæller den smilende ejer, som dog ønsker at lave lidt om:

Der vil komme mange nye hold i salen som BodyFit, CrossFitness, Boksefitness samt Kangoo Jump. Alle nuværende hold som Cirkeltræning, Puls og Styrke, Skånehold og de mange BIKE hold fortsætter uændret. Derudover kan centeret som noget nyt tilbyde kostvejledning. Der vil blive oprettet to lukkede hold om ugen med fokus på livsstilsændring og vægttab, der holder. Disse hold er navngivet  “SENSE - Det lykkes” og er en livsstilsændring fra den meget populære SENSE-model, hvor det handler rigtig meget om mængder og fordelingen af maden. Altså helt almindelig mad og ikke en masse forbud.

Rikke Hamann har gennemgået flere instruktør-uddannelser og senest taget SENSE-uddannelsen. Denne vil hun fremadrettet bruge i centeret. Derudover har hun også oprettet et hold i Pandrup, hvor der altså er fokus på livsstilændring, vægttab og kost – så det er startet rigtig godt for den tidligere ejendomsmægler.

 Jeg er superglad for min nye tilværelse og alle de positive tilkendegivelser, som jeg har fået. Derudover har alle instruktørerne i Time2fitness sagt, at de vil fortsætte i centeret. Så samlet set er jeg kommet rigtig godt fra start, siger Rikke Hamann.

For at få endnu flere til at blive aktive i Time2fitness har Rikke i forbindelse med ejerskiftet lavet et åbningstilbud på årskort, som er nedsat med 30%, så det nu koster 1.999 kroner for et år med masser af træningsmuligheder – både på holdene og i det to etagers træningscenter, hvor der også er meget hygge. Dette tilbud har alle mulighed for at købe hele uge 11. 

På vores populære formiddagshold vil vi fortsat tilbyde morgenkaffe med brød, og den 23/3 vil der blive afholdt reception i centeret. Derudover er der planlagt en medlemsfest og flere andre sociale aktiviteter, slutter den glade nye ejer. 


nettofitness har interviewet time2fitnesss.
Læs interviewet her

Tomahawk IC7 billedeVi har nu indkøbt 16 stk. Tomakawk IC7 spinning cykler - glæd jer til at prøve den ultimative Bike indenfor spinning.

Tomahawk IC7’s Coach By Color® display viser en af de fem farver, som hver matcher brugerens WattRate (effektydelse) eller pulsslag. På den måde kan du se, om belastningen skal øges, eller der skal holdes lidt igen.

Tomahawk IC7’s WattRate® (effektmåler) giver dig en hurtig og nøjagtig oplysning om den effekt, du aktuelt yder. På denne måde sikres, at du har fuldstændig kontrol over din træning. Effektbaseret træning med WattRate® – markedets mest nøjagtige effektmåler – er den ultimative måde at nå dine mål hurtigt.
 
Bookmark and Share
Facebook
© 2018 time2fitness af 2018 ApS. Alle rettigheder forbeholdes.