Kattedamsvej 36, 9440 Aabybro
+45 4089 8108  |  info@time2fitness.dk

Bestil en gratis prøvetime


Ønsker du at prøve en af vores holdaktiviteter eller vores styrketræningsfaciliteter, har du mulighed for at få en gratis prøvetime i vores center.
Du kan få en gratis prøvetime, såfremt du ikke har haft en prøvetime eller været medlem af time2fitness indenfor de sidste 6 måneder. Kontakt personalet for nærmere information.
Der er også mulighed for at tilkøbe sig en times træning med instruktør, hvor program udarbejdes - se prisliste.

Prøvetime i styrketræningsafdelingen

En prøvetræning i styrketræningsafdelingen er uden instruktion og kun for personer med kendskab til træning. Det er ikke nødvendigt at bestille tid til en prøvetime uden instruktør i styrketræningsafdelingen. Du skal blot møde op i receptionens åbningstid og medbringe træningstøj og indendørssko (rene sko) samt dit sygesikringsbevis. Aldersgrænsen for at benytte vores styrketræningsfaciliteter er 15 år.

Prøvetime i holdafdelingen

Det er muligt at booke en plads til en prøvetime på et hold, hvilket kun kan ske ved at kontakte receptionen, enten ved personligt eller telefonisk henvendelse. Aldersgrænsen for at deltage på hold er 15 år.

Ved en prøvetime til hold skal du give fremmøde i receptionen senest 10 minutter før planlagt holdstart, for at du er sikret en plads på holdet.

Se vores udbud af hold under 'Holdtræning' eller på vores online holdplan.

Hold med under 5 fremmødte deltagere vil blive aflyst.
Til bike-holdene skal du medbringe egne sko. Det er muligt at anvende spinningsko samt alm. træningssko.

Bliver du forhindret i at deltage på et allerede booket hold, bedes du kontakte os hurtigst muligt.
Bookmark and Share
Facebook
© 2018 time2fitness af 2018 ApS. Alle rettigheder forbeholdes.